نکات ایمنی در خصوص اجاق گاز
1- اجاق گاز را در محلی قرار دهید که در معرض باد،کوران یا باد بزنهای برقی نباشد زیرا آتش اگر خاموش شود، گاز مرتباً خارج شده و با یک جرقه کوچک نیز منفجر و آتش سوزی رخ می دهد. از سر رفتن غذا روی اجاق گاز جداً جلوگیری نمایید.
2- اجاق گازهایی که به ترموکوپل حرارتی مجهز می باشند ایمنی بیشتری دارند. زیرا با خاموش شدن آتش جریان خروج گاز متوقف می گردد.
3- برای هردستگاه مصرف کننده گاز یک انشعاب گاز شیردار مجزا ضروری است.
4- برای هر دستگاه گاز سوز به جز روشنایی در نظر گرفتن یک دودکش مجزا الزامی است.
5- از قرار دادن ظروف سنگین روی اجاق جدا بپرهیزید و ظرف را طوری قرار دهید که با شیلنگ گاز تماس نداشته باشد.
6- در صورت مشاهده هر گونه اشکال در اجاق موضوع را جدی گرفته وبرای رفع معایب آن به نمایندگی آن سریعاً اطلاع دهید.
7- هر شیلنگی برای وسایل گاز سوز از جمله اجاق گاز قابل استفاده و مناسب نیست تنها از شیلنگ های استاندارد استفاده نمائید.
8- اجاق را در جایی قرار دهید که شیب نداشته و احتمال سقوط آن نباشد.
9- به بچه های کوچک و افراد ناوارد اجازه استفاده از اجاق گاز راندهید.
10- اگر روغن روی اجاق گاز سر رفته و آتش گرفت کافی است شیر منبع گاز راببندید و آتش روغن را با خاموش کننده یا با انداختن یک پارچه ضخیم خیس روی آتش خاموش سازید.
11- از هر گونه دستکاری اجاق گاز به هر دلیل جدا خوددارینمایید.